Čím je Giallo čokoláda tak jedinečná ?

Pravá horká čokoláda pro kavárny, restaurace, hotely ...

Na rozdíl od běžných výrobků nabízených na našem trhu ve kterých základ tvoří kakaový prášek, je Giallo čokoláda jako jediná vyráběna z čokolády. Gramáž našich výrobků je nejvyšší na trhu a to 40g, z čehož 82% směsi tvoří kvalitní čokoláda. Díky tomuto originálnímu složení a poctivé kvalitě mají naše čokolády jedinečnou plnou chuť a vůni.

Zajímavá variabilita

Nabízíme tři základní druhy Giallo čokolády - bílou, mléčnou a tmavou. Naše čokolády nekombinujeme ve výrobě s žádnými umělými příchutěmi, proto nemusíte nakupovat větší množství druhů. Pokud ale budete chtít, můžete zákazníkovi nabídnout zajímavé variace. Postačí využít toho, co již máte u vás na skladě. V každém podniku je široký výběr různých likérů jako griotka, vaječný koňak, rum, amareto. Tam, kde jsou v nabídce poháry, určitě najdeme šlehačku, strouhaný kokos, oříškový posyp nebo ovoce. To vše je možno s naší čokoládou kombinovat dle vašeho vlastního uvážení a fantazie.

Služby

Naše výrobky jsou určeny pro gastroprovozovny a tomu je přizpůsobeno balení a distribuce. Horká čokoláda v prášku je rozdělena do jednotlivých porcí, to umožňuje mít snadnou kontrolu nad skladovým zbožím a podstatně to urychluje samotnou přípravu horké čokolády. Výrobky Giallo jsou rozesílány zákazníkům přímo z výroby. Díky tomuto způsobu distribuce se podařilo snížit ceny, při zachování vysokých standartů kvality našich výrobků.

Příprava Giallo čokolády je velmi snadná

Do hrníčku na vaření nalijeme 0.125l studeného mléka a nasypeme celý obsah jedné porce Giallo čokolády. Na parní trysce kávovaru přivedeme k varu a následně řádně promícháme. Nalijeme do hrníčku k servírování a podáváme.

Pro gastro provozovny vzorky zdarma!