Čím je Giallo čokoláda tak jedinečná ?

Pravá horká čokoláda pro kavárny, restaurace, hotely ...

Na rozdíl od běžných výrobků nabízených na našem trhu ve kterých základ tvoří kakaový prášek, je Giallo čokoláda jako jediná vyráběna z čokolády. Gramáž našich výrobků je nejvyšší na trhu a to 40g, z čehož 82% směsi tvoří kvalitní čokoláda. Díky tomuto originálnímu složení a poctivé kvalitě mají naše čokolády jedinečnou plnou chuť a vůni.

Zajímavá variabilita

Nabízíme tři základní druhy Giallo čokolády - bílou, mléčnou a tmavou. Naše čokolády nekombinujeme ve výrobě s žádnými umělými příchutěmi, proto nemusíte nakupovat větší množství druhů. Pokud ale budete chtít, můžete zákazníkovi nabídnout zajímavé variace. Postačí využít toho, co již máte u vás na skladě. V každém podniku je široký výběr různých likérů jako griotka, vaječný koňak, rum, amareto. Tam, kde jsou v nabídce poháry, určitě najdeme šlehačku, strouhaný kokos, oříškový posyp nebo ovoce. To vše je možno s naší čokoládou kombinovat dle vašeho vlastního uvážení a fantazie.

Služby

Naše výrobky jsou určeny pro gastroprovozovny a tomu je přizpůsobeno balení a distribuce. Horká čokoláda v prášku je rozdělena do jednotlivých porcí, to umožňuje mít snadnou kontrolu nad skladovým zbožím a podstatně to urychluje samotnou přípravu horké čokolády. Výrobky Giallo jsou rozesílány zákazníkům přímo z výroby na základě jejich objednávek. Díky tomuto způsobu distribuce se podařilo snížit ceny, při zachování vysokých standartů kvality našich výrobků.

Příprava Giallo čokolády je velmi snadná

Do hrníčku na vaření nalijeme 0.125l studeného mléka a nasypeme celý obsah jedné porce Giallo čokolády. Na parní trysce kávovaru přivedeme k varu a následně řádně promícháme. Nalijeme do hrníčku k servírování a podáváme.

Pro gastro provozovny vzorky zdarma!